Switch naar de voetbal website ยป
Grote Clubactie 2020 Astrantia SV

Ook wij doen weer mee aan de Grote Clubactie!

Samen zetten we de schouders er onder. Help jij mee om onze clubkas te spekken?

Dit jaar voor ieders veiligheid niet langs de deuren, maar KOOP ONLINE!
Via deze link of de QR-code wijst het zich vanzelf!

Do 8 oktober Astrantia/ONA 2 Corridor 2 5-6
Za 10 oktober Fortuna '74 B1 Astrantia B1 8-3
Zo 11 oktober Swift 1 Astrantia/ONA 1 14-7

11-10-2020 | Swift 1 - Astrantia/ONA 1 | 14-7
Voor het eerst deze veldcompetitie moest Astrantia/ONA het vandaag zonder twee van haar vaste dames doen ivm een COVID-19 thuisquarantaine.

De eerste twee goals van de wedstrijd werden gemaakt door de ploeg uit Velden. Een onscherpe start van de verdediging aan onze zijde; Afspraken waren gemaakt, men moest wakker worden. De aanvallen waren daarentegen sterk. Hier was de motivatie zichtbaar, en dit resulteerde in een veranderde situatie op het scorebord; een 2-4 voorsprong werd zichtbaar. Het leek er op dat de uitploeg zich terug in de wedstrijd had gezet. Dit was waar, echter bleek Swift effectiever in hun aanvallen, en had Astrantia/ONA moeite hen scorend bij te blijven.

Swift wist na deze 2-4 achterstand meerdere keren 3 à 4 keer achtereen te scoren, waar Astrantia/ONA hier telkens 1 doelpunt tegenover stelde. Ondanks dat er dynamisch en gedreven werd gespeeld, ontbrak het succes in de afronding en bleef Swift de voorsprong houden. Met een 14-7 eindstand eindigde de wedstrijd.

Met twee interim speelsters in actie die meer dan hun mannetje hebben gestaan deze wedstrijd heeft het team zichzelf te kort gedaan door kansen niet af te ronden, en daarnaast door de scherpte in de verdediging te laten vieren waar Swift vervolgens logischerwijs van kon profiteren. Aandachtspunten die we volgende week tegen Be Quick weer zullen benadrukken, en waar de dames ook deze week weer mee aan de slag mogen.

COVID-19 Protocol Astrantia SV